Gündem

İnegöl Mobilya Yatak Odası Takımları ve Televizyon Üniteleri Hakkında Bilgi Verdi

Hepimiz yoğun bir günün ardından iyi bir uykuyu hak ediyor ve bunun için her gece yatak odalarımızın yolunu tutuyoruz. Fakat bu mekânda sadece uyumuyor; gardıroplarımızın önünde saatlerce bekleyerek ne giyeceğimize karar veriyor, makyaj masamızda zaman geçiriyor ve komodinlerimizin üzerinde çalan saatlerimize yeni bir güne başlamanın heyecanıyla uzanıyoruz. İnegöl Mobilya, yatak odası takımı seçimlerimizi kolaylaştırmak için bize şu bilgileri veriyor;

“Tamamen size ait olan bu alanı, ihtiyaçlarınıza ve konforunuza göre belirleyin. Hem şık hem pratik bir yatak odası takımı sizin için harika olacaktır. Tercihlerinizi tarzınıza göre yönetin. Eğer modernlikten hoşlanıyorsanız açık renklerden ve minimalist tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Klasik bir tarzı benimsiyorsanız ince işçilikle bezenmiş detaylara sahip takımları kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, her mobilya seçiminde olduğu gibi hem mekân hem de yatak odası takımı ölçüleri burada da ön palana çıkıyor. Dar bir oda için geniş boyutlardan kaçınılmalı ve parçaların buna göre tamamlanması gerekmektedir.”

İnegöl Mobilya, diğer bir konunun da renkler olduğunu ifade ederek yatak odası takımında tek bir rengin kullanılabileceğini ya da kontrast tonların yardımıyla hareketli geçişler yaratılabileceğini vurguluyor. Günün yorgunluğundan bizi alıp götüren bir diğer aktivite olan televizyon keyfi ise şık ve estetik televizyon ünitesi ile sarıp sarmalanıyor ve seçimlerde dikkat edilmesi gerekenleriyse şu şekilde sıralanıyor;

  • Odanızın ve ünitenin ölçülerine göre tercihlerinizi yapabilirsiniz.
  • Depolama alanı ihtiyaçlarınıza göre şeklini belirleyebilirsiniz.
  • Diğer mobilyalarla uyum yaratacak bir tasarımı kullanabilir ya da zıtlıklarla çarpıcı etkiler yaratabilirsiniz.
  • Üniteyi ne kadar kullanacağınızı düşünerek malzemesini inceleyebilirsiniz.

İnegöl Mobilya, Tv ünitesi ile yatak odası takımı konusunda kendini ve tarzını bulmak isteyenlere kapılarının sonunda kadar açık olduğunu da ilave ediyor.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - 00.im