Loading...
2025-09
21:45
logoEstonya
-
logoNorveç
-
2025-09
21:45
logoİtalya
-
logoMoldova
-
2025-09
17:00
logoKazakistan
-
logoK. Makedonya
-
2025-09
21:45
logoBelçika
-
logoGaller
-
2025-09
21:45
logoFaroe Adaları
-
logoCebelitarık
-
2025-09
21:45
logoHırvatistan
-
logoÇekya
-
2025-09
18:00
logoUganda
-
logoGambiya
-
2025-09
19:00
logoLihtenştayn
-
logoİskoçya
-
2025-09
20:00
logoKosova
-
logoKomorlar
-
2025-09
21:00
logoKaradağ
-
logoErmenistan
-
2025-09
23:00
logoEkvator Ginesi
-
logoKamerun
-
2025-09
23:00
logoFas
-
logoBenin
-
2025-09
İPT
logoTunus
-
logoOrta Afrika
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sakarya’da önce kabir sonra ev ziyareti

Sakarya’da önce kabir sonra ev ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 Temmuz’un 6’ncı yıldönümünde İstanbul Emniyeti’nde darbeye karşı cuntacılara yapılan baskında şehit olan Serdar Gökbayrak’ın kabrini ziyaret etti.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ncı yıldönümünde o günlerin hatırasını yaşatmak için ziyaretler yapıyor. Başkan Yüce, günün ilk saatlerinde İstanbul’da o gece kahramanca şehadete yürüyen polis memuru Serdar Gökbayrak’ın kabini ziyaret etti.

Ziyarete Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İl Müftüsü Hasan Başiş ve 15 Temmuz’un kahraman gazileri eşlik etti.

Başkan Yüce, şehadetinin 6’ncı yıldönümünde şehit Gökbayrak’ın kabri başında dua etti ve protokol üyeleriyle birlikte çiçek bıraktı.

Ayrıca kısa bir aradan sonra şehidin 3 çocuğu ve eşiyle görüşen Yüce, ülkenin aydınlık geleceğine ışık tutan kahramanların yazdığı destanı bir kez daha yâd etti. Program hep bir ağızdan duaların yapılmasıyla devam etti. Yüce, kabir ziyaretinin ardından şehidin Arifiye Hanlı’da bulunan evine misafir oldu. Burada Gökbayrak’ın yakınlarıyla bir araya gelen Başkan Yüce, 15 Temmuz’da yazılan destanı konuştu ve o geceye dair ilgili sohbet etti.

Sakarya’da önce kabir sonra ev ziyareti
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -