Gündem

Zafer Partisi” Milli Bakiye Sistemi zorunluluktur”

Bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Demokrasi için sandık önemlidir ve sandık için de iki hedef vardır : Temsilde adalet, yönetimde istikrar. Lakin yönetimde istikrarın ağır bastığı ve temsilde adaletin ikinci plana atıldığı bir seçim sistemine sahibiz. Zafer Partisi olarak, temsilde adalet ve yönetimde istikrarın sağlanması,yalnızca çoğunluğun değil, azınlıkların da temsili için, demokrasi için Milli Bakiye Sistemi bir zorunluluktur.
Milli Bakiye Sistemi konusunda bir dizi ziyaretler gerçekleştirldi. DSP, DP, CHP ve Saadet Partisi ile yapılan görüşmelerde tecrübeler aktarıldı ve mutabakat sağlandı. Milli Bakiye Sistemi konusunda diğer siyasi partilere de önümüzdeki günlerde ziyaretler gerçekleştirilecek ve birlikte milletimiz ve demokratik bir Türkiye için eylem planı hazırlanacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - 00.im