Loading...
2025-02
13:30
logo12 Bingölspor
-
logoMardin 1969 Spor
-
2025-02
15:00
logoBursa Yıldırım
-
logoAltay
-
2025-02
15:00
logoKaraköprü Bld.
-
logoHakkari Zap
-
2025-02
15:00
logoPolatlı 1926
-
logoÇankaya SK
-
2025-02
15:00
logoYalova FK
-
logoBursa Nilüfer FK
-
2025-02
16:00
logoSincan Bld Ankaraspor
-
logoEskişehirspor
-
2025-02
19:00
logoBucaspor 1928
-
logoİzmir Çoruhlu
-
2025-02
20:00
logoYeni Mersin İY
-
logoNiğde Bld
-
2025-02
15:30
logoKuveyt
-
logoLübnan
-
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. OSS Derneği’nden Aftermarket Zirvesi

OSS Derneği’nden Aftermarket Zirvesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (İGFA) – 5 Mayıs’ta İstanbul’da “Türkiye’nin ilk ve tek aftermarket zirvesi” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte üretici, tedarikçi, distribütör ve bağımsız servislerin yanı sıra küresel paydaşlar ile sektörün öncü isimleri de yerini alacak.

7 farklı oturum üzerinden gerçekleştirilecek zirvede, Avrupa’nın en büyük yedek parça dağıtıcısı INTERCARS’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticari Direktörü Tomasz Białach’ın katılacağı bölümün yanı sıra, DEIK Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young, Mega Trendler: Aftermarket, Yeni Teknolojiler ve Potansiyel Çözümler isimli özel bir sunum gerçekleştirecek. AYD Automotive Industry, Automechanika, Dinamik, Üçel, Mahle, Mann + Hummel, Zenith Bilgi Teknolojileri, NTT Data, İbraş, Schaeffler ve Barış Ambalaj’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvenin öğleden sonraki seansında ise TAV Havalimanları YK Başkan Vekili ve TAV İnşaat YK Başkanı M. Sani Şener, Toplumsal Başarı Hikayesi’ni anlatacak.

OSS Derneği’nden Aftermarket Zirvesi
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -