Loading...
2025-02
13:30
logo12 Bingölspor
-
logoMardin 1969 Spor
-
2025-02
15:00
logoBursa Yıldırım
-
logoAltay
-
2025-02
15:00
logoKaraköprü Bld.
-
logoHakkari Zap
-
2025-02
15:00
logoPolatlı 1926
-
logoÇankaya SK
-
2025-02
15:00
logoYalova FK
-
logoBursa Nilüfer FK
-
2025-02
16:00
logoSincan Bld Ankaraspor
-
logoEskişehirspor
-
2025-02
19:00
logoBucaspor 1928
-
logoİzmir Çoruhlu
-
2025-02
20:00
logoYeni Mersin İY
-
logoNiğde Bld
-
2025-02
15:30
logoKuveyt
-
logoLübnan
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Manisa’dan anlamlı uyarı: Engel olma!

Manisa’dan anlamlı uyarı: Engel olma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MANİSA (İGFA) – Manisa’da cadde ve sokaklarda yaya vatandaşların kullanım alanlarında usulsüz parklanma yapan araçlara yönelik yıl boyunca periyodik olarak denetimde bulunan Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde anlamlı çalışma yaptı.

Ulaşım ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipler, özellikle fiziksel engelli bireylerin hareketini kısıtlayacak şekilde kaldırım işgali yapan araç sahiplerini uyardı.

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, “Engel olma” sloganıyla yapılan usulsüz parklanmalara bir kez daha uyarıda bulunmak istedik. Lütfen engelli bireylerimizin hareketini kısıtlayacak şekilde araçlarımızı usulsüz bir şekilde park etmeyelim. Hayat birbirimizin haklarına değer verir, saygı gösterirsek daha güzel olur” ifadelerinde bulundu.

Manisa’dan anlamlı uyarı: Engel olma!
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -