Konya’dan ‘milli heyecan’a davet

KONYA (İGFA) – A Milli Futbol Takımımızın daha önce Konya’da önemli zaferler kazandığını anımsatan Başkan Altay, millilerin 15 Ekim Pazar günü bir kez daha Konya’da kritik bir sınav vereceğini dile getirdi.

Gruptaki konumu itibariyle Konya’da oynanacak Letonya maçının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Altay, “Daha önce şehrimizde oynanan Fransa, Hollanda ve İzlanda maçlarında olduğu gibi Letonya maçında da Konya olarak Milli Takımımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Konya, milli takımımıza her zaman uğurlu geldi. Takımımız inşallah bu sefer de alacağı galibiyetle ülkemizi gururlandıracak. Milli Takımımızın başarısı için Konya olarak tüm kalbimizle destek vereceğiz. Sporcularımızın azim ve yetenekleriyle bu zorlu maçtan da başarılı bir sonuç alacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye’nin gururu olan milli takımımıza Letonya karşısında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altay, biletleri satışa çıkan Türkiye-Letonya Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakasının 15 Ekim Pazar günü 21.45’te Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacağını belirterek, tüm Konyalı futbolseverleri Milli Takıma destek olmaya davet etti.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe -