1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Kocaeli sahillerinde yaz denetimi başladı

Kocaeli sahillerinde yaz denetimi başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Zabıtası, Kandıra sahillerinde yaz sezonu boyunca denetim ve güvenlik çalışmalarını sürdürecek. Ekipler, vatandaşların huzuru için göreve başladı

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Kandıra sahillerinde yaz sezonu için kapsamlı denetim ve güvenlik çalışmalarına başladı. Zabıta ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için görev başında.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mavi Bayraklı plajlarda seyyar satıcı denetimleri, izinsiz çadır ve şezlong kurulumlarının engellenmesi, plajlara çadır kurulmasına izin verilmemesi, hatalı parkların önlenmesi ve genel asayişin sağlanması için titizlikle denetimler gerçekleştiriyor. Düzenin korunması amacıyla plajlarda sık sık devriye geziliyor.

ÇALIŞMALAR SEZON BOYUNCA SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, zabıta ekiplerinin sezon boyunca aktif görev yapacağını, vatandaşların güvenliği ve konforu için tüm önlemlerin alındığını bildirdi. Koordineli çalışmalarla Kandıra sahillerinde güvenli, temiz ve keyifli bir yaz sezonu geçirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli sahillerinde yaz denetimi başladı
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -