Sponsorlu Bağlantılar

İlgi Vinç

İlgi Vinç

Malatya sepetli vinç, yüksek zeminde çalışmanın güvenli ve kolay bir yolu olarak tasarlanmıştır. İşleme ekipmanları ve vinç sistemi yardımıyla yüksek metrelere ulaşabilen ve tehlikeli alanlarda insanların güvenle çalışmasına olanak sağlayan makinelerdir.

Platform sistemi ile kullanılır ve vinç kullanımı genellikle mobil olarak sağlanır. Bu tür araçlar, faaliyet alanı açısından ihtiyaç olduğu kadar, insan güvenliği ve iş gücünün korunması açısından da tercih sebebidir.

Malatya vinç, yalnızca operatör tarafından kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılabilir. Firma garantisi ile kullanım yetki belgesine sahip kişiler tarafından kullanılmaktadır. Yol levhalarının montajı ve değiştirilmesinde, yer altı üstgeçit ve köprü yapılarının, park ve bahçelerin, şantiyelerin tamir, bakım ve döşenmesinde kullanılır.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - 00.im