Sponsorlu Bağlantılar

EAC Belgesi

EAC Belgesi

EAC belgesi, Rusya, Beyaz Rusya, Ermenistan, Kırgızistan veya Kazakistan’dan herhangi birine ürün ihraç etmek için kullanılabilir. EAC sertifikası her ülkenin kendi topraklarında da geçerlidir.

EAC Gümrük Birliği Belgesi, seri veya seri üretim için verilebilir. EAC sertifikası 1, 3 ve 5 yıllık gruplar halinde verilir. EAC Gümrük Birliği Uygunluk Sertifikası, aynı anda Rusya, Beyaz Rusya, Ermenistan, Kırgızistan ve Kazakistan pazarlarına girmenin en kolay yoludur.

EAC sertifikası, numune testi ve fabrika ziyareti gerektirir. Test sonuçları sertifika ile birlikte verilmektedir. Ayrıca, belgelendirme sırasında düzenlenen tüm belgeler Gümrük Birliği veri tabanına kaydedilmekte ve belgenin varlığı ve içeriği tüm gümrüklerde herkes tarafından kontrol edilebilmektedir. ISO 22000 hakkında tüm detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - 00.im