Loading...
2025-02
13:30
logo12 Bingölspor
-
logoMardin 1969 Spor
-
2025-02
15:00
logoBursa Yıldırım
-
logoAltay
-
2025-02
15:00
logoKaraköprü Bld.
-
logoHakkari Zap
-
2025-02
15:00
logoPolatlı 1926
-
logoÇankaya SK
-
2025-02
15:00
logoYalova FK
-
logoBursa Nilüfer FK
-
2025-02
16:00
logoSincan Bld Ankaraspor
-
logoEskişehirspor
-
2025-02
19:00
logoBucaspor 1928
-
logoİzmir Çoruhlu
-
2025-02
20:00
logoYeni Mersin İY
-
logoNiğde Bld
-
2025-02
15:30
logoKuveyt
-
logoLübnan
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir günlük zorunlu mola!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir günlük zorunlu mola!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kırkkale, Yozgat ve Sivas’ta gerçekleştireceği etkinlikler ve programlara rahatsızlığı dolayısıyla katılamayacak.

Dün gece katıldığı canlı yayında rahatsızlanmasına rağmen programa devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, doktoların tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini duyurarak, “Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir günlük zorunlu mola!
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -