Loading...
2025-02
13:30
logo12 Bingölspor
-
logoMardin 1969 Spor
-
2025-02
15:00
logoBursa Yıldırım
-
logoAltay
-
2025-02
15:00
logoKaraköprü Bld.
-
logoHakkari Zap
-
2025-02
15:00
logoPolatlı 1926
-
logoÇankaya SK
-
2025-02
15:00
logoYalova FK
-
logoBursa Nilüfer FK
-
2025-02
16:00
logoSincan Bld Ankaraspor
-
logoEskişehirspor
-
2025-02
19:00
logoBucaspor 1928
-
logoİzmir Çoruhlu
-
2025-02
20:00
logoYeni Mersin İY
-
logoNiğde Bld
-
2025-02
15:30
logoKuveyt
-
logoLübnan
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çayırova Hatay’da yara sarıyor

Çayırova Hatay’da yara sarıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, depremden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde, belediye ekipleri ile birlikte yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik ağırlıklı 40 kişilik ekip ve 18 araçla Defne’de çalışmaları koordine eden Başkan Çiftçi, yardımların dağıtılması, enkazların temizlenmesi ve belediyecilik faaliyetlerinin kesintisiz yürütülmesi noktasında çalışmalara destek veriyor. Başkan yardımcıları ile birlikte kentte hummalı bir çalışma yapan Başkan Çiftçi, depremzedelerin gıda ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıyor. Defne’nin depremden etkilenen köylerini de gezen ve muhtarlarla tek tek görüşen Başkan Çiftçi, ihtiyaçları tespit ederek, köylere yapılacak yardımları ve çalışmaları koordine ediyor. Depremden etkilenen kentte hayat normale dönene kadar çalışmalarını sürdürecek olan Çayırova Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden yaraları sarmak için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Çayırova Hatay’da yara sarıyor
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis - İqos -