Sponsorlu Bağlantılar

American Staff

American Staff

İngilizce kökenlidir. 19. yüzyıl. Bulldog ve Terrier türlerinin melezlenmesiyle yeni bir cins yaratıldı. Daha sonra Amerika’ya giden cins, Amerikalılar tarafından da geliştirildi ve 1936’da AKC tarafından American Staff Terrier olarak adlandırıldı. İngiltere’deki ilk melezden farklı fiziksel ve ayırt edici özelliklere sahip olan Amerikan Staffordshire, İngiltere Stafford terrier adını verdi.

Amerikan Staffordshire Teriyerinin Fiziksel Özellikleri

43-48 cm boyunda ve ortalama 15-20 kg ağırlığında olan American Staffordshire Terrier, düz kulakları, ince ve kaslı bacakları ile oldukça atletik bir yapıya sahiptir. Kısa ve ince saçları fazla bakım gerektirmez. Estetik kulak ameliyatına izin veren ülkelerde kulak kesileri, agresif bir görünüme sahip olabilmek için sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Amerikan Staffordshire Teriyerlerinin acı eşiği yüksektir, sadıktır, sevecendir, heyecanlıdır, koruyucudur ve tehditlere ve diğer hayvanlara karşı sabrı yoktur. Gerçek bir hizmet köpeğidir. Kendisine verilen emri her zaman ölesiye yerine getirir. Bu özelliklerinden dolayı dövüş köpeği olarak kullanılmıştır. Tüm bunların dışında beta balığı hakkında da sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 - 00.im