1. Haberler
  2. Gündem
  3. MSB’den alçak saldırıya kınama!

MSB’den alçak saldırıya kınama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, Musul Başkonsolosluğu’na yönelik yapılan alçakça saldırıyı kınadı.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Musul Başkonsolosluğu’na yönelik alçakça saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldırdığı bir kez daha görülmüştür. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden de er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır” denildi.

Bakanlık açıklamasında ayrıca Iraklı kardeşlerimizle terörle mücadele ve sınır güvenliği için iş birliğine hazır olduklarını vurgulayarak, “Teröristlerin tuzaklarını başlarına yıkacak, bölgeyi kana boğma hayalleriyle birlikte onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz!” mesajını verdi.

MSB’den alçak saldırıya kınama!
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Sahifesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -